Bericht versturen
Thuis >

SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd Profiel van het bedrijf

Kwaliteitscontrole
certificate.alt
Standard:Certificate of Compliance
Number:1N180928.scltw49
Issue Date:2019-09-28
Expiry Date:2023-01-27
certificate.alt
Standard:Certificate
Number:282Q19020212087
Issue Date:2020-02-12
Expiry Date:2022-02-11
certificate.alt
Standard:Mannufacture License of Special Equipment People's Republic of China
Number:TS2710U88-2021
Issue Date:2017-07-13
Expiry Date:2021-07-12
certificate.alt
Standard:Mannufacture License of Special Equipment People's Republic of China
Number:TSF710180-2021
Issue Date:2017-07-13
Expiry Date:2021-07-12
certificate.alt
Standard:Utility model patent certificate
Number:1813606
Issue Date:2011-06-01
Expiry Date:
certificate.alt
Standard:Utility model patent certificate
Number:2747032
Issue Date:2013-03-06
Expiry Date:
QC Profile

Het Plan van de klepkwaliteitscontrole
 

I . Kwaliteitsborgingmaatregelen
(1) de verstrekte goederen waarborgen dat de goederen de materialen van uitstekende kwaliteit en geavanceerde technologie zijn en strikt vervaardigd en overeenkomstig ontwerpspecificaties, technische vereisten, en de vereisten van de systeemfunctie geïnspecteerd, en voldoen volledig aan de technische eisen van de koper.
(2) de de het klep ontwerp, productie, inspectie en het testen worden strikt uitgevoerd overeenkomstig GB, JB, ZB, Hg, SH, YB, BR-normen en overeenkomstig buitenlandse geavanceerde normen zoals ISO, ANSI, API, JIS, BS en DIN; en volgens de speciale technische voorwaarden van de klant, kunnen de speciale producten volgens de daadwerkelijke arbeidsvoorwaarden worden ontworpen en worden vervaardigd; de drijfmethode kan hand, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrohydraulisch, gas-hydraulische toesteltransmissie zijn, enz.
(3) de fysieke en chemische indexen van het materiaal van de de drukshell afgietsels en smeedstukken voldoen aan de vereisten van de nationale standaardspecificaties van GB of ASTM-.
(4) alle producten worden voorzien van de handboeken van de productinstructie en de certificaten van de productkwalificatie wanneer zij de fabriek verlaten. En verstrek fysieke en chemische testrapporten en van de productkwaliteit certificaten volgens klantenvereisten.
(5) de de klepnetheid en meetmethode zijn met de bepalingen van JB/T7748-1995 in overeenstemming.
(6) al verpakking, het met een laag bedekken, het schoonmaken en anticorrosion zullen GB/T12252-1989 de „Algemene Vereisten van de Kleplevering“ in overeenstemming zijn met en zullen aan de eisen van de koper voldoen.
(7) 12 maanden vanaf de datum van definitieve goedkeuring op plaats.
 

II. kwaliteitscontrolemaatregelen
Het productontwerp en de ontwikkeling, het de productieorganisatie en proces, en de installatiediensten worden strikt gecontroleerd overeenkomstig de vereisten van ISO9001: de kwaliteitsborgingsysteem van 2008 en API 6D het systeem van de productkwaliteitsborging. De sanitaire normen worden strikt uitgevoerd overeenkomstig ISO14001: het milieubeheersysteem van 2004. Het systeem van de productieveiligheid wordt uitgevoerd overeenkomstig OKSAS18001: 2007 bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie.
 

(1) organisatieproces
De ordebevestiging van de verkoopafdeling/van de overzichts→ Productie van de de productieinstructie van de steunafdeling van de de versie→ Technische afdeling de gegevens (tekeningen, procesdocumenten) bevestiging technische/van de de afdelings grondstof van de leverings→ Levering de voorbereidings→ de productievoorbereiding van de Verwerkingsworkshop/het poederdeklaag van de verwerkings→ elektrostatische epoxyhars, verpakking die → volgens afstanden levering de Ter plaatse van → verschepen.
 

(2) productieorganisatie
Het bedrijf is uitgerust met een vrij volledige waaier van high-precision materiaal zoals CNC werktuigmachines, horizontale boring machines, verticale draaibanken, malenmachines, buitentuinmolens, enz. De productiecapaciteit is 30.000 ton/jaar diverse kleppen. Het volledige productieproces wordt georganiseerd en in strikte overeenstemming met de vereisten van ISO9001 beheerd: 2008. Zorg ervoor dat de producten tijdig kunnen worden geleverd en aan de vereisten van relevante internationale normen, nationale normen, ministerienormen en klantenvereisten voldoen.
 

(3) technische maatregelen
Het wetenschappelijke onderzoekscentrum van het bedrijf en de technologieafdeling hebben 50 technische personeel, met inbegrip van 3 hogere ingenieurs. Elk jaar, worden de nieuwe producten die de provinciale schatting overgaan ontwikkeld en toegepast. De productieafdeling heeft 100 geschoolde arbeiders en 2 lassers met de certificaten van de lasserskwalificatie. Dit personeel is verantwoordelijk voor productverwerking en assemblage het bespuiten. De kwaliteitscontroleafdeling heeft 15 kwaliteitscontrolepersoneel die aan diverse posities worden toegewezen en verantwoordelijk voor productinspectie zijn. Er zijn 3 experimentators in het fysieke en chemische laboratorium verantwoordelijk voor de fysieke en chemische analyse van de producten van het bedrijf. Één van hen heeft een niet destructief certificaat van de inspectiekwalificatie. Geef opdracht tot overzicht van van de de klantenbevestiging → van de verkoopafdeling (volgens technische beschrijvingen) → van de het documentoutput volgen → en de supervisie ter plaatse het technische (tekeningen, processen, enz.).
 

(4) kwaliteitscontrole
De de kwaliteitscontroleafdeling van het bedrijf is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en het toezicht op het volledige proces van grondstoffen, verwerking, assemblage, druk het testen, afgewerkt productinspectie, en levering. Zeer belangrijke controlegebieden: grondstoffen, het lassen procédé, het proces van de druktest.
 

Controleproces: van de de inspectie→ verwerking van de grondstoffenaankoop van de het procesinspectie → van de de assemblagedruk van de de testinspectie → van de de inspectie→ naverkoop de definitieve het gebiedsdienst. Kwaliteitscontroledoel: 100% het tarief van de productkwalificatie, superieur producttarief ≥95%.
IS09001 de certificatie van het kwaliteitssysteem, verkreeg het nationale de invoer en van de de uitvoer zelf-steun recht in 2018, ging de Europese Unie certificatie van Ce in 2018 over, en verkreeg de nationale speciale de vergunningscertificatie van de materiaalproductie in 2010. Na verscheidene jaren controles, worden zij overwogen om normaal te werken, en zij zijn ononderbroken, aangewezen en efficiënt.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Cryogene Globe Valve Auteursrecht © 2020-2024 cryogeniccontrolvalve.com Alle rechten voorbehouden.