Bericht versturen
Thuis >

SiChuan Liangchuan Mechanical Equipment Co.,Ltd Profiel van het bedrijf

Fabriekstocht
Over ons
Neem contact met ons op
86-28-83900878
Contact opnemen
Production Line

Het Proces van de klepproductie

 

3.2.2.1-Kleplichaam
Kleplichaam (het gieten, opduikend lassen)
Verwerving van afgietsels (volgens norm) - inspectie In het bedrijf (volgens norm) - Opduikende tank
— — Ultrasone gebrekopsporing (volgens de tekening) — Oppervlaktelassen en post-lashitte - behandeling — Klaar geweest met machinaal be*werken-maalt het verzegelen van de oppervlakte-verbinding de inspectie oppervlaktehardheid, kleureninspectie.
 

3.2.2.2-Klepversiering Productieproces
 

A. interne delen die gelaste het verzegelen oppervlakte, zoals klepschijf, klepzetel, enz. moeten zijn.
Grondstoffenverwerving (volgens de norm) - fabrieksinspectie (volgens de norm) - productie van spaties (ronde staal of smeedstukken, volgens de vereisten van het tekeningsproces) - de ruwe het machinaal bewerken ultrasone oppervlakte van de gebrekopsporing (wanneer de tekening) vereist - ruwe het machinaal bewerken opduikende tank — Oppervlaktelassen en post-lashitte - behandeling — het eindigen het diverse deel-malende het verzegelen oppervlakte-verbinding oppervlaktehardheid testen, kleureninspectie.
 

B. klepstam
Grondstoffenverwerving (volgens normen) - in-Fabrieksinspectie (volgens normen) - Productie van spaties (ronde staal of smeedstukken, volgens de vereisten van het tekeningsproces) - Ruwe het machinaal bewerken opduikende tank-opduikt en post-lashitte - behandeling - Eindigende diverse afdelingen die — de buitencirkel malen — Oppervlaktebehandeling van de klepstam (nitriding, het doven, chemisch plateren) — Definitieve behandeling (oppoetsen, malen, enz. die) — de het verzegelen oppervlakte malen — het Verzegelen de inspectie van de oppervlaktehardheid, kleureninspectie.
 

C . Geen interne lassenoppervlakte
Grondstoffenverwerving (volgens de norm) - fabrieksinspectie (volgens de norm) - productie van spaties (ronde staal of smeedstukken, volgens de vereisten van het tekeningsproces) - het ruwe machinaal bewerken van de ultrasone oppervlakten van de gebrekopsporing (wanneer de tekeningen) vereisen - het beëindigen van diverse delen
 

3.2.2.3-Bevestigingsmiddelen
 

Bevestigingsmiddel die standaarddl439-1991 vervaardigen.
Grondstoffenverwerving (volgens de norm) - fabrieksinspectie (volgens de norm die) - spaties (ronde staal of smeedstukken, volgens de vereisten van het tekeningsproces) maken en bemonstering voor noodzakelijke inspectie-ruwe bewerking-finishing-spectrale inspectie
 

De Definitieve assemblage van 3.2.2.4
Verkrijgend deel-schoonmaakt, schoon:maken-ruwe assemblage (volgens de tekening) - hydrostatische test (volgens tekeningen, processen) - na het overgaan, het ontmantelen, schoon:maken-def. assemblage-zuivert met elektromateriaal of actuators (voor elektrische kleppen) - schilder ver*pakken-verscheept.

OEM/ODM

I . OEM samenwerkingsmethodes:
 

1. OEM verwerking, 2. Steekproefverwerking, 3. Nieuw productontwikkeling, 4. Aangepast ontwerp

 

Geschikt voor: internationale en binnenlandse handelaars met hun eigen merken of investeerders met vele jaren van de industrieervaring.

 

 

II. ODM samenwerkingsmethodes:

 

One-stop dienst voor merkverwerking, die handelsmerkregistratie, de combinatie van de productarchitectuur, verpakkingsontwerp, en toebehorenselectie verstrekken

 

Geschikt voor: Het bedrijf ontwikkelt nieuwe merken, en de agenten of de verdelers veroorzaken hun eigen merken.

 

 

OEM/ODM serviceobject:

 

A . De verkoopklanten van de klep professionele lijn;
B. diverse de handelsklanten van de klepuitvoer;
C. halffabrikaten die de diensten van dezelfde klepfabriek verwerken;
D. agenten en verdelers die in het creëren van hun eigen merk geinteresseerd zijn;

 

 

De dienst die plaatsen:

 

Omdat de eisen van elke klant (materiaal, naambord, kleur, grootte) van het afgewerkte product verschillend zijn, is het specifieke citaat gebaseerd op het daadwerkelijke steekproefproduct. Ons bedrijf heeft allerlei klepproducten (de klanten kunnen gemaakte tekeningen, voor u verstrekken)

 

 

 

 

R&D

1. Kwaliteitscontrole van grondstoffen

De grondstoffen zijn de bron van productkwaliteitsborging. Zij moeten van gekwalificeerde leveranciers worden gekocht en moeten worden gecontroleerd. Kwaliteit van grondstoffen

 

De hoeveelheidscontrole zou moeten omvatten: verschijning, identificatie, grootte, het opnieuw testen van fysieke en chemische samenstelling, NDT, hoeveelheid en verwante thermische behandelingsinformatie (grafiek, verslag, rapport), materieel certificaat, gelijkvormigheidsattest, enz.
De grondstoffen zijn gekwalificeerd, en de beschermende maatregelen worden genomen om roest en builen te verhinderen. Zij zouden moeten in opslag worden gezet of in gebruik volgens de voorgeschreven procedures worden gezet en relevante verslagen bijhouden.
Als de inspectie van grondstoffen ongeschikt is, zal een nonconformiteitsoverzicht en selectielijst overeenkomstig verordeningen worden uitgegeven, zullen de geschikte mededeling en de coördinatie worden gemaakt om het probleem te sluiten.

 

2. Het machinaal bewerken van kwaliteitscontrole

 

De mechanische verwerking is een verwerkingstechnologie die materialen door mechanische precisieverwerking verwijdert. Dit proces is een belangrijke stap om het eindproduct te bereiken.
. Het het machinaal bewerken materiaal en het vaardigheidsniveau van het personeel in het het machinaal bewerken proces wordt gebruikt hebben een belangrijk effect op de het machinaal bewerken nauwkeurigheid van de delen (drie afmetingen, positie, vorm) en productieefficiency, zo de efficiënte kwaliteitscontrole van de belangrijkste processen in het het machinaal bewerken proces dat.

 

De kwaliteitscontrole van het machinaal bewerken van proces zou de volgende verordeningen strikt moeten naleven:
1) Herzie de rationaliteit van de verwerkingstechnologie.
2) Controleer de relevante verwerkingsinstructies volgens de productieplanning.
3) De fabrikant zal de productzelfinspectie voltooien en zal relevante zeer belangrijke grootteverslagen maken.
4) De leveranciersinspecteur zal inspecties en voltooiingsinspecties, leiden en zal de overeenkomstige verslagen van de procesinspectie maken.
5) Als het verwerkte product een lassenprocedure impliceert, zal het overeenkomstig de specificatie van de lassenprocedure worden in werking gesteld en de relevante verslagen zullen worden gemaakt.
6) Nadat het machinaal bewerken wordt voltooid, zouden de delen behoorlijk moeten worden gemerkt (gekwalificeerd of ongeschikte ordeinformatie, materieel ovenaantal, specificaties, enz.), gezet in de overeenkomstige positie, en beschermende maatregelen nemen.

 

3. Assemblageinspectie

 

De assemblage moet de delen volgens de gespecificeerde technische vereisten assembleren om voor het verdere zuiveren voorbereidingen te treffen. Voor assemblage
Voor inspectie, zouden de volgende punten moeten worden opgemerkt:

 

1) Herzie de assemblagetekening en het assemblageproces
2) Controleer proceskaart en orderverzamellijst
3) Controleer de oppervlaktekwaliteit van de delen met assemblage, verwijder buitenlandse kwestie, roestvlekken, bramen en andere buitenlandse voorwerpen
4) Materiële identificatiecontrole van assemblagedelen
5) De verschijning, de identificatie (met inbegrip van serienummer), de grootteinspectie en de verwante identificatie van het eerste geassembleerde afgewerkte product, en maken verslagen.

 

4. Stresstest

 

De druktest is een belangrijk middel voor het functionele testen van kleppen, die ervoor zorgt dat de productprestaties aan standaardvereisten voldoen en samenkomen

 

Klantenvereisten. Spanning het testen zal toepasselijke normen overeenkomstig de technische overeenkomst of het contract goedkeuren. Alvorens de klep te testen, zorg ervoor dat het lichaam schoon en proper is, vrij van buitenlandse kwestie, en moet niet worden geschilderd.

 

1) De samplefrequentie van de druktest is 10% van elk punt, minstens 2; als de test een lek vindt, wordt 20% van de resterende hoeveelheid willekeurig geselecteerd voor het testen; als het lek nog wordt gevonden, worden alle inspecties uitgevoerd.

2) Nadat de druktest van de klep wordt gebeëindigd, zouden de waterspiegel en andere onzuiverheden moeten worden schoongemaakt. De koolstofstaalkleppen zouden goed tegen roest moeten worden beschermd.

3) Maak stresstestverslagen

4) Voor details, gelieve te verwijzen naar de „Gids voor Druk het Testen van Kleppen“

5) De torsietest moet voor opgepoetste staafkleppen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de torsie aan de standaardvereisten voldoet.

6) Als andere speciale testtests, zoals brandtest, hoog - de test van de lage temperatuurdruk en micro-lek test geïmpliceerd zijn, is het noodzakelijk de relevante inspectienormen strikt om uit te voeren en goede verslagen te maken.

 

5 . Inspectie van klepproducten

 

Nadat de klep geteste druk is, wijst het erop dat de klep de basisprestatie-eisen heeft ontmoet.
Diverse tests hebben gebeëindigd. Nadat het voor de definitieve verschijningsgrootte is geïnspecteerd, is het klaar om naar de volgende stap worden overgebracht.

 

1) Identificatieinspectie
Lichaamsidentificatie: EMBLEEM, specificatieniveau, drukniveau, materieel aantal, ovenaantal, het teken van de stroomrichting
Nota: De tekens van de stroomrichting zijn hoofdzakelijk voor unidirectionele verzegelde kleppen, zoals bolkleppen, controlekleppen, vleugelkleppen, cryogene kogelkleppen, enz. voor DBB

 

De structuur van de kogelklep vereist een bidirectioneel teken van de stroomrichting.
Dekking (of van de verbindingssteun) identificatie: materieel aantal, ovenaantal (u kunt geen druk/specificatieidentificatie gebruiken, als daar bent, ervoor zorgt

 

Verzeker nauwkeurigheid en duidelijkheid)
Interne delenidentificatie: moeten de metaal interne delen materiële aantal en van het ovenaantal identificatie hebben. De niet-metalen materialen worden niet vereist

 

Naambord: Gedetailleerde fabrikant, product en standaardinformatie. Als het naambord geen serienummer heeft, zou het lichaam een serienummer moeten hebben.

 

2) Visuele inspectie
Verschijning van het gieten: Het zou aan de vereisten van MSS SP 55 moeten voldoen, en de oppervlakte rust-proof rang bereikt sa2.5-niveau 2.

Verschijning van smeedstukken: geen duidelijke tekorten zoals barsten, reparatielassen, corrosie, bramen, enz.

 

3) Afmetingsinspectie
Volgens de tekeningen of de standaardvereisten, controleer de structurele grootte van de gebeëindigde klep en maak overeenkomstige grootteverslagen.

 

6. Schilder inspectie
De verf speelt een belangrijke rol in het beschermen en esthetica van de kwaliteit van de klepoppervlakte. De kwaliteit van de verf is belangrijk voor het leven van de klep.
Één van de indicatoren. De verfinspectie omvat gewoonlijk: de oppervlakteruwheid van het lichaam, droogt filmdikte van verf, verfkleur, de kwaliteit van de verfoppervlakte en verfadhesie. Specifiek, zouden de „Specificaties van het Verfproces“ strikt moeten worden uitgevoerd. De relevante inspectieverslagen zouden na elke inspectie moeten worden gemaakt.

 

7 . Verpakkingsinspectie
Alvorens te verpakken: De klepoppervlakte zou schoon en proper moeten worden gehouden. Koolstofstaalflens het verzegelen de oppervlakte, zou het lasseneind met boter/vernis, enz. moeten worden met een laag bedekt.
Om roest te verhinderen. Het kanaal zou met roest preventieve olie moeten worden bespoten om roest te verhinderen. De verbinding zou met een plastic dekking moeten worden verzegeld om verwonding tijdens vervoer te vermijden.
Wanneer verpakking: één enkele klep zou in een afzonderlijke bellenzak moeten worden ingepakt. De binnenkant van de doos zou met plastic doek of linoleum moeten worden klaargemaakt. klep
Plaats hen in orde. De kleppen zouden door document platen, enz. moeten worden gescheiden, en de lagen zouden door dunne houten raad moeten worden gescheiden om botsing tijdens vervoer te verhinderen.
De delen/de toebehoren zouden individueel moeten worden verpakt en worden beveiligd.
Volgens de overeenkomst, moet u de garantiedocumenten en de verwante materialen met het vakje vastmaken.
Daar zou een gedetailleerde verpakkingslijst op buiten het houten vakje en de overeenkomstige richtingen, vochtigheid moeten zijn, en weerstandstekens laten vallen

 

8 . Gegevensoverzicht
Wanneer de klep wordt verscheept, zouden de relevante de de kwaliteits technische documenten, rapporten en verslagen volgens de vereisten van de technische overeenkomst en het contract moeten worden verstrekt.
Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat het product aan de relevante standaardvereisten voldoet. Een gegevensverzamelingcontrolelijst zou moeten bereid zijn om de integriteit van de gegevens te verzekeren en het niet weg te laten.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Cryogene Globe Valve Auteursrecht © 2020-2024 cryogeniccontrolvalve.com Alle rechten voorbehouden.